Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

 

         

Kennel Lovely Megan's

uppfödning av Eurasier

Ny hemsida och lite tankar i övrigt

En ny hemsida. Varför då kanske ni tänker....JO, min andra sida är kopplad till min stationära dator hemma och sen detta med bredbandbandsbolaget. Är det fel på vårt bredband så kan jag inte uppdatera. Men denna sida kan jag ändra från vilken dator som helst.

MEN, den är under uppbyggnad och vill gärna att ni har överseénde med det ;-)

 

Att vara hemma och bara vila är inte lätt när man är en rätt aktiv person. MEN då kom detta med hemsida rätt passande. Ligga i soffan med den bärbara i knät och fixa med sidan. Måste tacka Anette Essman för svaren på mina (ibland lätt irriterad) frågor.

Men..idag var jag tillbaka på arbetet igen. Tycker ju mycket om mitt arbete och längtade faktiskt efter det. Bra känsla faktiskt.  Men ryggen är inte vidare bra - men positiv som jag oftast försöker vara -  det blir bättre!

Det blir nog inget årsmöte för mig imorgon av denna anledning, ryggen. Undviker i största möjliga mån att åka bil (iallafall köra) som är bland det värsta.

 

Känns spännande inför två av mina tjejers nästa löp, ni har väl kollat in de "tilltänkta" under Start/Planerade parningar? Längtar....


Megan står och funderar

 

Måste säga några ord om min Aniston. Hon är alltid på topp. Pigg, alert och redo! Nästan samma ord men det blir tydligare med alla tre... Hon är så uppmärksam på allt och hennes ögon lyser alltid av förväntan. Genomsnäll och go. Kan förstås säga ifrån om det är jobbiga killar som är FÖR mycket på. Men hon är helt underbar. Så lätt att ha att göra med. Sen är det ju en mattetjej. Älskar allt och alla men matte står högst på listan. Inte mig emot. Rolig att ställa ut då hon har full uppmärksamhet på mig och "det goda" förstås. Inget i ringen bekommer henne.

PUSSAR, det lärde hon sig tidigt att det är något positivt för människan. Även om inte alla gillar det så delas det ut frikostigt. Även en domare eller två har fått sig en liten puss....

Det här med uppmärksamhet. Häromdagen när vi var ute på promenad i skogen och Megan tittade upp i ett träd som hon trodde sig se/höra nåt i men det var ingenting och hon lunkade vidare...men Aniston hade uppmärksammat att Megan tittat upp i ett träd. Hon blängde...gick en bit och stannade igen för att titta...för att gå en bit och sen titta igen....och igen... ända tills vi var för långt ifrån och hon inte såg det aktuella trädet längre.

Skäll gillar hon däremot inte! Nu är det ju så att jag skäller nästan aldrig på mina hundar. De sköter sig så bra. Men om jag höjer rösten så går hon undan och visar att det känns inte bra. Men då byter man bara röst och vips! så är det den där spralliga tösen igen.

Hon är en hund som alla gillar, främst tror jag för livsglädjen i hennes ögon.

En viktig del i vår flock. Lektjejen.


På skogspromenad (Aniston, Andy & Megan)

 

Allt för denna gång. TACK för alla uppmuntrande ord och de orden om att det är synd om mig....det är inte synd om mig. Jag är ganska lyckligt lottad. Med eller utan ryggvärk.

 

 

 

 

Fredagen den 6 mars 2009 kl. 15:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Där uppdateras det nästa  varje dag, med bilder  samt berättelser.  Välkommen att bli  medlem i gruppen! Länk:

Lovely Megan's Kennel-Eurasier <3

Vi finns även på instagram:

lovely_megans

_____________________

Uppdaterat:

 

24/1 Bloggen

Stor sorg 

lovelymegan.zoomin.se/blogg.html

 

16/11 Bloggen

Bland annat (JUL)VINTERPROMENAD & Födelsedag

lovelymegan.zoomin.se/blogg.html

 

 

 

 

 

3/5 En drottning har gått ur tiden.

lovelymegan.zoomin.se/blogg/20160503-466582-En-drottning-har-gatt-ur-tiden-.html

 

 

Lite om kennelträffen 2018, vill du/ni vara med?