Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

 

         

Kennel Lovely Megan's

uppfödning av Eurasier

Underbara hundar

När man sitter så här och bygger upp en sida går man igenom mycket ur minnet och allt material man har samlat på sig.
Nu sitter jag inte vid min "vanliga" dator och arbetar så jag har inte tillgång till allt material, men ändå.

Det är en behaglig känsla. Som när jag hittade fotot på chokladogrammet jag fick av Nemo med familj för snart ett år sedan när jag fyllde år. Kom ihåg hur glad och överraskad jag blev! Valpbilder från de olika kullarna....minnena strömmar...ALLA fina blommor vi fått.....fina & roliga bilder samt mail från Er valpägare osv osv. Ni förstår nog.

Mycket tankar går nu till våra planerade parningar. Man har ju förväntningar och funderar på HUR det blir, kombinationen man tror på. Om det nu blir valpar, vad skall man själv spara? Foderhund osv.

Det ringer lite folk då och då och vill prata Eurasier, som jag förstås tycker är kul ;-) En fråga som OFTA dyker upp är detta om att vår ras inte kan vara ensamma. Jag förstår inte hur denna textrad kom till en gång i tiden och den sitter fortfarande på en del hemsidor samt i andra texter. En Eurasier är ju som alla andra raser enligt min (och många med mig) uppfattning. Tränas i tid och succesivt men skall ju förstås inte vara ensam FÖR länge. NEJ bort med den informationen om vår ras!

Snart kommer "sommarutställningsperioden". Den HELT KLART trevligaste perioden att ställa ut. Jag tycker att det är SÅ ROLIGT att vara på utställning. Träffa folk som man oftast bara träffar på just sådana här tillställningar och sen visa upp det man är SÅ stolt över. Det bästa.


En älskad hund, Ryan och matte.

 

När jag satt och skrev lite text om Megan igår så blev jag lite sentimental. Fasiken vad den hunden har betytt mycket. Inte bara för mig. Min pappa brukar säga att hon är inte riktigt som en hund. Hon är så klok på ett annat sätt än vad hundar vanligtvis är. Alla hundar ska vara speciella för en. Men jag tror på att vissa tar en större del av ens hjärta. Kan inte säga att jag ex älskar Andy mindre, absolut inte, men de har tagit varsin bit på olika sätt. Men vad vore jag utan dem alla? Svårt att tänka mig ett liv utan hundar, men visst skulle jag fortfarande vara jag men ha ett betydligt tråkigare liv.

När vänners hundar av olika anledningar färdats vidare som änglar så dyker tankar upp om att Megan och de andra en dag inte skall finnas i mitt liv. Det är för mig en gåta hur jag skall klara av den dagen. Men sen tittar jag på dem och är så glad att de ÄR här och förgyller mina dagar. Älskade hundar!

Träning. Det är kul och ska vara kul! Hundar älskar att träna. OM man gör "rätt". "Rätt" kan vara olika för olika hundar, men är i stort detsamma. Jag har gärna valpkurser för de valpägare som bor inom rimligt avstånd och som kan tänka sig att komma till mig. Sen träffas vi inte bara hos mig, utan kan åka runt lite. Man kan ta en heldag för träning, prat och fika (självklart). Jag tycker dessa dagar är MYCKET trevliga och längtar efter nästa.

 

SKA VI HA EN SNART? Skriv gärna, i gästbok eller mail, vad ni tycker om den saken och om ni kan tänka er att komma! SJÄLVKLART är ni som inte har hund, men är nyfiken, också välkomna.  

 

Ha en skööööööön söndag!

See you/ Suzanne

 

 

Söndagen den 8 mars 2009 kl. 11:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Där uppdateras det nästa  varje dag, med bilder  samt berättelser.  Välkommen att bli  medlem i gruppen! Länk:

Lovely Megan's Kennel-Eurasier <3

Vi finns även på instagram:

lovely_megans

_____________________

Uppdaterat:

 

24/1 Bloggen

Stor sorg 

lovelymegan.zoomin.se/blogg.html

 

16/11 Bloggen

Bland annat (JUL)VINTERPROMENAD & Födelsedag

lovelymegan.zoomin.se/blogg.html

 

 

 

 

 

3/5 En drottning har gått ur tiden.

lovelymegan.zoomin.se/blogg/20160503-466582-En-drottning-har-gatt-ur-tiden-.html

 

 

Lite om kennelträffen 2018, vill du/ni vara med?