Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

 

         

Kennel Lovely Megan's

uppfödning av Eurasier

Mycket positivt och sonen fyller år!

Ja, vädret är ju underbart! Jag känner verkligen att jag går och ler när solen skiner sina strålar på mig. Energin ökar och alla blir gladare. Kan det bli bättre?!

 

Ja, det kan det.

 

I fredags fick jag ett samtal. Det var Susanne (Kitunes Kennel), Angelina Jolie´s ägare, och hon var sååååå glad.

Angelina hade på sin första röntgen fått C höfter. Allt annat var UA (patella ED). De röntgade henne lite tidigare än vi andra samt att hon löpte, som tydligen också påverkar.

Angie var nu omröntgad och hade fina B höfter!

Angelina är en Eurasier utöver det vanliga (som matte och självklart jag också är helt övertygade om) och Susanne tyckte att det vore en förlust för Eurasiervärlden att inte avla vidare på denna underbara tjej.

Ser fram emot små Angelina valpar!

Resultatet är förstås högsta vinsten för främst hunden själv, Angelina. Så den största grattiskramen...pussen går till Angelina förstås!

 

                 

              En liten Angelina                  En lite större Angelina

 

Många av Lovely Megan´s valparna har hemsidor. Jag har skrivit om det många gånger, men det är så roligt för mig att kunna hänga med i deras vardag trots att man inte träffar dem så ofta.

Satt och tog igen lite efter resan, hemsida för hemsida och fastnade på den här texten.

"...men det tåls att sägas, om och om igen - I LÖÖÖVE MY FLUFF! Hon är verkligen fantastisk i ordets alla bemärkelser. Det blir mer och mer "hund" av henne för varje dag (matte är ganska lättad över att valpperioden börjar avta, med andra ord, hehe...), och hon är allt jag någonsin drömt om och mycket mer. Jag har så länge jag kan minnas önskat mig en egen hund, och att just hon skulle bli min första allra egna, det är jag så tacksam över. Ja, att hon finns i mitt liv överhuvudtaget, är jag oerhört tacksam över. Hon bevisar varje dag det som jag alltid har ansett - att det är just djur som man kan lita på i vått och torrt. Så vad mer kan man begära, hon har humor, är smart, rolig, vacker, lättlärd, skäller nästan aldrig, lätthanterlig, trygg i sig själv, ja jag kan fortsätta hur länge som helst, när det gäller att ösa beröm över min allra finaste Nova! :)
Den här rasen i kombination med Novas stora personlighet, är helt oslagbart. Om alla hundar vore som hon, så skulle det inte finnas några hundproblem i denna värld! "

 

 

 

Radarparet Nova och matte Jorunn

Känns rätt bra att läsa. Älskad hund och lika älskad matte.

 

Nova har nu varit på två utställningar och BIR på bägge! Grattis!!

Vet att de skall ut på några till...kul att ni är ute och visar upp er.

Bilderna har jag fått av matte Jorunn.

 

Megan är ju en mycket cool dam men på promenaderna är hon en pigg tjej. Megan är nu lite lätt överviktig....jag har så roligt åt henne på morgonpromenaderna då vi nästan alltid går samma väg. Vi passerar ett träd som ligger så fint över gångstigen. Alla hundar...utom Megan hoppar glatt över det nedfallna trädet (även jag). Hon kryper under. Varje gång! Orkar inte?! Jag får mig iallafall ett gott skratt varje gång.

Den uppmärksammade Aniston fick härom dagen syn på en katt som satt och stirrade på dem. Innan jag hade upptäckt den så hade hon redan satt av efter den. Megan och Andy hängde på men då jag höjde rösten så TVÄRSTANNADE Andy och vände tillbaka. Megan hängde på.....De sprang inte så långt då katten snabbt hittade ett träd. OCH de visste att matte lät inte så himla glad när hon ropade NEJ! Jag gick runt huset där de sprang iväg. Då sitter de där. Två hundar som skäms. Tittar knappt på mig. Sitter kvar. Sätter på dem kopplet, säger några väl valda ord och går. Tyst på resten av promenaden hem förutom en mening - "matte är inte glad på er nu" och Aniston förstår så väl.Tittar och ber om STOR förståelse för detta med den lilla jaktlusten som ändå finns där och katter är spännande.

När vi nu går förbi platsen där katten satt, tittar hon uppmärksammat åt det hållet, sen på matte som säger nej och hon viker snabbt av md blicken ;-) SÅ go.

 

Benjie, vår skånepåg, har varit i tidningen!

Gå in och titta, via denna länk:

 

http://www.e-pages.dk/kristianstad/39/

 

Sen är det sida 5 i tidningen!!

 

 

På onsdag fyller min förstfödda, Christian, 18 år. Jag kan inte fatta det! HUR kan tiden gå så fort? Fin är han och stolt är jag. Och snart myndig. Herregud.

Jag är fortfarande ung.

GRATTIS ÄLSKLING!!! Love you

 

Ut i vårsolen med er! 

 

 

 

 

 

 

Tisdagen den 7 april 2009 kl. 09:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Där uppdateras det nästa  varje dag, med bilder  samt berättelser.  Välkommen att bli  medlem i gruppen! Länk:

Lovely Megan's Kennel-Eurasier <3

Vi finns även på instagram:

lovely_megans

_____________________

Uppdaterat:

 

24/1 Bloggen

Stor sorg 

lovelymegan.zoomin.se/blogg.html

 

16/11 Bloggen

Bland annat (JUL)VINTERPROMENAD & Födelsedag

lovelymegan.zoomin.se/blogg.html

 

 

 

 

 

3/5 En drottning har gått ur tiden.

lovelymegan.zoomin.se/blogg/20160503-466582-En-drottning-har-gatt-ur-tiden-.html

 

 

Lite om kennelträffen 2018, vill du/ni vara med?