Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

 

         

Kennel Lovely Megan's

uppfödning av Eurasier

Länge sedan!

 Tiden bara rinner iväg.

 

Valparna i O-kullen har det MYCKET bra! Idag är de 15 veckor gamla. Tiden går såååå fort. Så glad över de bilder jag får, inlägg på vår Facebook eller bara några rader sms/mail om hur ni har det tillsammans. Snart har vi en O-kullsträff också. SER JAG fram emot!

Energin är hög på vår lilla tös Oprah emellanåt. Särskilt morgonen och kvällen. Brukar säga "tack gode gud" för att vi har Bezza som leker så mycket med henne.

Och nu har vi någon mer än Bezza hos oss som är med i tokleken .

Denna fina kille. 

Lovely Megan's Nicolas Cage "Optimus", 10 månader gammal.

 

Han har varit hos oss i 2 veckor nu och det går så bra så. Ibland blir inte livet som man har tänkt. Hans matte Matilda har börjat studera på högskolan och flyttat och fick helt inte ihop det hur väl hon är försökte. Hon tänkte på Optimus och hans välmående och behov. När Matilda hörde av sig till mig sa sa jag såklart att han fick komma till vår flock.

Troligtvis kommer han inte bo kvar hos oss, men jag vill ha honom kvar som "min" men som foderhund i sådana fall. Ska det bli så (ingen brådska, mer det rätta hemmet som är det primära) så ska personen/personerna bo i närheten av oss.

Hur som helst är han en helt underbar hund. En av två killar i N-kullen och båda är de fantastiska.

  

Optimus

 

Bezza har varit på sin första utställning, en inofficiell. Hon blev först bäst i rasen och sen blev hon "Best in show" hund och vann över ca 40 andra raser som deltog i utställningen. Det var rätt häftigt!

 

Dessa godingar, Sasha från L-kullen & Sam från J-kullen var också med och Sam såg till att bli BIM (bäst i motsatt kön)! Båda fick mycket fin kritik så STORT GRATTIS till er!!

 

Kennelträffen var helt fantastiskt underbar!

TACK ALLA som var med och bidrog till denna underbar helg! Lika lyckat varje år! Glad att jag har er alla. Det tråkiga, som gjorde att jag inte la ut bilder på en gång - var att de flesta bilderna var suddiga. En knapp på kameran hade hamnat fel...men här kommer några.

 

 

 

  

 

Tur att det var några andra som också tog kort så vi har fått njutit av vår helg igen, i bilder 

 

Hur som helst så var det en kanonhelg med gemensam middag på fredagen, promenad & lunch på lördag förmiddagen och sen höll mina vänner Camilla & Madde i uppskattad rallylydnadsträning samt utställningsträning. Tack för det tjejer!

Sen hade vi fika/tipspromenad samt prisutdelning.

Mest stolt är jag över priset "I MEGANS MINNE".

(bild lånad av Susanne Svensson)

Det ska ni alla Lovely Meganare få vara delaktiga i till nästa år, vare sig man är med på kennelträffen eller inte. Det ska vara någon Lovely Megan's hund som uppmärksammas för något speciellt. Tänker inte skriva för vad. Det kan vara för VAD SOM HELST som ni tycker ska lyftas fram extra mycket och genom detta få utmärkelsen "I Megans minne". Så ha detta i åtanken redan nu och tills det är dags nästa år.

I år var det jag & Peter som bestämde vem som skulle bli den första vinnaren av denna utmärkelse. Valet föll på Holly, Lovely Megan's Holly Hunter. Hon har trots sjukdomar (och någon fiskekrok i baken) alltid behållt sitt lugn och sprider glädje och hopp genom att bara vara sig själv. Och kommit igen efter svåra perioder på ett sätt som vi vill hylla. En underbar tjej som är högt älskad av sin familj, människofolk som syster Stella.

Lovely Megan's golfmästerskap vanns av Tor-Leif (Holly & Stellas husse)!

 

Årets utställningpris gick återigen till Kelsey, Lovely Megan's Kelsey Grammer. Samma som förra året, vi får se om någon går om honom till nästa år 

 

Vi hade fått ihop massa fina priser till Tipsrunda samt Rallylydnadpris (som vanns av Rex, O-kullen, lillmatte) av Viggo & Hidalgos matte/husse, Max & Ozzys husse samt av Molly & Daisys matte.

TACK SNÄLLA NI FÖR ALLA FINA PRISER!! Hundfoderföretaget "Four Friends" stod för sponsringen av hundmat detta år!

Lördagskvällen avslutades med en kanontrevlig gemensam middag med många skratt och på söndagsförmiddagen blev det en avslutande härlig promenad.

 

Kennelhelgen 2017 är redan bokad så glöm inte att skriva in det i er almanacka!

25-27 augusti 2017 är det dags igen! 

Ni kan redan nu boka stuga för nästa år.

Telefonnumret till bokningen är: 0586-44999 samt mail:reception@debernascamping.se och ni uppger "Lovely Megan's kennelträff", annars är det nämnligen för tidigt att boka.

 

På återseénde inom kortare tid än förra inlägget 

 

 

 

Tisdagen den 27 september 2016 kl. 13:22

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Där uppdateras det nästa  varje dag, med bilder  samt berättelser.  Välkommen att bli  medlem i gruppen! Länk:

Lovely Megan's Kennel-Eurasier <3

Vi finns även på instagram:

lovely_megans

_____________________

Uppdaterat:

 

24/1 Bloggen

Stor sorg 

lovelymegan.zoomin.se/blogg.html

 

16/11 Bloggen

Bland annat (JUL)VINTERPROMENAD & Födelsedag

lovelymegan.zoomin.se/blogg.html

 

 

 

 

 

3/5 En drottning har gått ur tiden.

lovelymegan.zoomin.se/blogg/20160503-466582-En-drottning-har-gatt-ur-tiden-.html

 

 

Lite om kennelträffen 2018, vill du/ni vara med?